Sider

onsdag 22. desember 2010

Bittelille julaften

Vi går rett på sak!
Dagens gavekort går til
JULIA
Send oss adr din på på
Utifra forrige raks kommentarer kan det bekreftes at scrappedamer er familiekjære,og ikke minst matglade!
Så vil du bli med på morgendagens trekning av et gavekort i nettbutikken til Papir i hjertet,
kan du legge igjen en kommentar,og fortelle oss hva du spiser til julemiddag!
(Nutrilett teller ikke...)
Hjertelaget ønsker dere alle en riktig god bittelille julaften!

19 kommentarer:

  1. Her i huset har vi pinnekjøtt.
    Sper på med litt medisterkaker, sossiser og julepølse, for dem som ikke liker pinnekjøttet så godt.
    Riskrem til dessert, når vi drikker kaffen......lenge etter middag :)

    God jul :)

    SvarSlett
  2. Her er det fast tradisjon med ribbe på julaften. Gleder meg!

    SvarSlett
  3. Skal heim til mamma og pappa på julafta, der tenker eg det blir servert røykt pinnekjøtt og mammas deilige kolerabistappe. God jul.

    SvarSlett
  4. Ingen jul uten ribbe og medisterpølser. Og så riskrem til dessert =0)
    mmmmmmmm.............

    SvarSlett
  5. Her spiser vi medisterkaker,ribbe og julepølser med masse godt tilbehør.Til dessert er det rikrem. Ønsker dere alle en god jul:) :)
    Laila

    SvarSlett
  6. Her blir det pinnekjøtt til middag og riskrem til dessert.

    SvarSlett
  7. På julaften er det pinnekjøtt med div tilbehør :)

    SvarSlett
  8. Her er det både pinnekjøtt og svineribbe. Full pakke med andre ord :)
    Hilsen Turid :)

    SvarSlett
  9. Her hos oss spiser vi pinnekjøtt på julaften, og det er virkelig jul i huset når lukten sprer seg i timene før servering :o)

    God jul!

    Beate

    SvarSlett
  10. Her i huset står det ribbe på menyen samt elgkjøttkaker og julepølse og masse godt tilbehør :)
    God jul.

    SvarSlett
  11. Her spiser vi ribbe med tilbehør,alt hjemmelaget.Riskrem med mandel og fin premie til finneren

    SvarSlett
  12. Ingenting sier mer jul på vestlandet en pinnekjøtt, rabbstappe, poteter og surkål! :) Til dessert får alle velge hver vår favroitt-ting, for det er tross alt jul bare en gang i året :)

    SvarSlett
  13. Her i huset er det ribbe, medisterkaker og julepølse med multekrem til dessert - selvfølgelig er multene selvplukkede :)

    SvarSlett
  14. Her spiser vi ribbe,elgkjøttkaker,medisterkaker og julepølser på julaften. Is og småkaker til dessert noen timer senere:) Lille julaften samles familien til "mandel i grøten" :)
    God Jul!

    SvarSlett
  15. Hjemem hos oss er det ribbe med tilbehør - og riskrem til dessert:)

    SvarSlett
  16. Jeg spiser En ribbebit og en Potet uten noe tilbehør av verken av det ene eller andre på juleaften...Snufs.!.Men i romjula..Da blir det ribbemiddag da, med ALLT Tilbehør og riskrem til dessert hjemme hos meg selv ,NAM,hihi:-)

    God Jul.
    Klem Fra Eva Helen

    SvarSlett
  17. Julemiddag er kalkun. Sausen min er knallgod. Salat av sikori og appelsin i olje og eddik. Nam, nam. Har gledet meg helt siden ifjor, da var det ikke mer igjen da jeg satte meg, men så var vi vel omtrent 26 til bords. I år er vi bare 10, tror jeg da! God jul.

    SvarSlett
  18. Her hos oss har vi både ribbe og pinnekjøtt.
    Heimelaga waldorfsalat og anna godt tilbhør.
    Himmelsk lapskaus til dessert.

    SvarSlett

Tusen takk for at du kommenterer, vi blir så glade for respons!