torsdag 14. februar 2008

Game overCHA Winter Show 2008 er over for denne gang, og vi sitter igjen med mange intrykk. Totalt 800 utstillere og 18000 deltakere - den største messen i CHA's historie.

Det ble desverre ikke noe blogg innlegg i går kveld. Vi var med på avsluttningspartyet "CHA goes Hollywood in Disneyland", hvor vi ankom på rød løper, og fikk servert god mat og drikke. Det var prisutdeling på ekte amerikansk vis. De røde tickets som du finner i nettbutikken ble brukt som drikkebonger, så jeg mener absolutt Mona burde tenkt på det og tatt med en rull til oss. Sprøtt var det at jeg ble spurt om legitimasjon da jeg skulle hente et glass vin til middagen. Hallo, det er 21 års grense i dette landet - så jeg sa bare "Thank you", smilte, og hentet førerkortet. Noe ennå sprøere, om mulig - er at jeg i dag - ble spurt om jeg var moren til Therese *dån* Snakk om å fyke fort opp og falle like fort ned igjen da.. Kvelden i går fortsatte med dessert, live music og en fantastisk 3D filmvisning i Disney Adventure Park.

I dag gikk vi opp og ned, på kryss og tvers i messelokalet for fjerde dagen på rad. Vi har tilbragt over 30 timer i den hallen de siste dagene, men det føles overhode ikke slik. Selv om det har vært lange dager, har vi virkelig kost oss med nye produkter, demonstrasjoner, make'n take, bestillinger, informasjon, kataloger, kurs, scrappekjendiser osv. Vi er også veldig glade for å kunne presentere to helt ferske produsenter i løpet av noen uker, i tillegg til nye kolleksjoner fra noen kjente og noen mindre kjente produsenter. Tiltross for våre slitne hoder og bein, så var nesten litt vemodig da de slo av lyset i hallen nøyaktig kl 1400. Det ble så fort "Game Over", for denne gang.

Nedenfor er noen av vårens smakebiter:
For alle dere som lurer på hvordan det gikk på Basic Grey sin stand med tanke på "det forsvunnende armbånd". Utmerket - jeg husket jo nummeret, og forklarte etter beste evne. Og det viste seg å ikke være noe problem i det hele tatt. Gjett tre ganger hvor lettet jeg var over akkurat det!

Etter messa bestillte vi en stilful "Town Car" som fraktet oss til Westfield kjøpesenter. Mona trodde det var eieren av hotellet som kom inn døren til resepsjonen på hotellet, riktig antrukket i dress og slips, og med mørk rusten Hollywood stemme. Utenfor stod den flotte bilen, totalt strøken. Det var Town Car sjaføren som hentet oss. Etter noen timer med shopping på Westfield, bestillte vi en vanlig "Yellow Cab", og hjemturen var en stor kontrast til måten vi ankom senteret på...

I morgen skal vi tilbringe dagen i Disney Theme Park, og ettermiddagen i Downtown Disney, bare være turister hele dagen. Jeg kan venne meg til det!

Skrevet av Linda Salte.

4 kommentarer:

ania sa...

*rofl* haha litt av en opp- og nedtur *fnis* Kjekk oppdatering igjen, kos dere resten av oppholdet :)

Trine Blix sa...

Jeg bare visste at det med båndet kom til å ordne seg! :)

Kirsten sa...

Endelig oppdatering! *fnis* Sjekka bloggen 8 trillioner ganger igår! Åhh hvor gjerne jeg skulle ha vært der! Tusen takk for strålende *levegjennomandre*opplevelse. Tar gjerne flere sånne bloggposter jeg altså!
Hilsen Kirsten72

mi@ sa...

*Hehe* under 21 og mora til Therese.. den var god! Skal si dere ankom stilmessig da, men må ikke bli for godt vandt nå da :lol:

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget