tirsdag 26. februar 2008

Kurs: Skap livet ditt slik du ønsker deg det!


Du har sikkert våknet en morgen eller fler og følt deg glad og fornøyd og bokstavlig talt møtt verden med et smil. De dagenene blir ofte gode, personer og hendelser har på magisk vis kommet til deg med positive bekreftelser. Og du har sikkert også hatt dager hvor du har følt deg kritisk og negativ og kanskje hatt bekymringer eller frykt, og det meste har gått galt den dagen. Hvorfor er det sånn? Eller hvorfor står livet ditt i stampe, eller hvorfor får du ikke jobben du ønsker eller kjærlighetsforholdet du lengter etter? Eller hvorfor føler du deg i en ond sirkel du ikke kan komme ut av uansett område i livet det måtte gjelde?

Du skaper deg selv og livet ditt, om du er klar over det eller ikke. Bli bevisst på hvorfor det er slik, og hvordan du kan ta styringen i ditt eget liv. Mona forteller om loven om tiltrekning, om hvordan vi kan bruke denne loven til å foreta gode valg og tiltrekke oss det vi ønsker. Og hvordan vi kan framskynde prosessen ved hjelp av bevisst manifestering. Hun vil gi dere mange eksempler på hvordan loven virker, også med å dele personlige erfaringer.

På dette kurset skal du også lage et minialbum som vil hjelpe deg på veien. Du trenger ingen erfaring med scrapping for å delta. Minialbumet blir et hjelpeverktøy i å manifestere, eller skape, hvor innholdet blir bestemt av hver enkelt. Vi rekker nok ikke stort mer enn å lage albumet uten innhold, men ta allikevel med noe som symboliserer det du ønsker mer av i livet ditt. For eksempel bilder, tekster, symboler, utklipp fra blader o.s.v.


Kurs datoer/påmelding:

Det har kommet forespørsler om å avholde kurset i Oslo og Stavanger.
Nærmere informasjon kommer. Dersom du ønsker dette kurset på ditt hjemsted, på jobben eller hvor det måtte være, ta kontakt.

Har du spørsmål rundt kursinnholdet send mail til kurs@papirihjertet.no

Kilde: Kursbeskrivelsen skrevet av Mona Li

Ingen kommentarer:

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget