torsdag 4. desember 2008

Julekalenderen - Dag 5

Tenk, nå er det bare 19 dager til julaften! Det er under 3 uker det - plutselig er det jul!

Har du tid til å scrappe og kose deg med papirhobby nå i dagene før jul? Det håper vi virkelig, for det er sannelig noe eget med å sitte og pusle med gaver, julekort, dekorasjoner og minner mens man gleder seg til jul.

Dagens luke inneholder utrolig flotte snøkrystaller i filt fra Queen & CO. Størrelsen på disse gjør at de egner seg til både kort, scrapping og hva du enn har lyst til å la dem være med på å dekorere. Det vi har lyst til å se er kreativ bruk av disse snøflakene - hva vil akkurat DU bruke dem til? Kan du få til en egen vri eller la dem bli prikken over i'en på noe jule- eller vinterrelatert? Pakken inneholder 6 nydelige snøflak; klarer du å ikke bruke opp alle på en gang?
Snøen har funnet frem til de aller fleste steder i landet nå, og vi håper at dere har fått skikkelig vinter- og julestemning nå som det er hvitt og fint ute! Det er kanskje ikke alle som har vært så heldige å få disse snøflakene i sin julekalender idag, men fortvil ikke! Har du ikke Papir i Hjertets julekalender med disse fra Queen & CO, så er du hjertelig velkommen til å vise oss hva du har laget med andre snøflak - inspirasjon kan man få fra så mangt;) Kanskje dere blir inspirert av denne søte vinter-LO'en fra Queen & CO?Bidraget lastes opp i blogg eller på et forum, legger igjen en hilsen i denne tråden og linker samtidig til bidraget du har lastet opp. Ett bidrag er et lodd i trekningen 1.januar, og du kan selvsagt ha så mange bidrag du ønsker. Husk og oppgi navn/nick.

4 kommentarer:

Kjersti1982 sa...

Øverst i innlegget her finner dere ett julekort hvor jeg har brukt to slike snøkrystaller
http://kjerstislillelune.blogspot.com/2008/12/to-nye-julekort.html

Isse sa...

På kortet i midten har jeg brukt en snøkrystall :)
http://scrappoholiker.blogspot.com/2008/12/3-julekort.html

Kari Bakken, Gjøvik sa...

Disse har jeg brukt i et minialbum jeg har laget.
Her:
http://scrapping.no/forum/viewtopic.php?t=207723&start=0

Kjersti1982 sa...

Her har jeg brukt de på 4 poser med snømannbæsj
http://kjerstislillelune.blogspot.com/2008/12/snmannbsj.html

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget