tirsdag 27. juli 2010

Sneak peak fra Augustgalleriet!


Da er det bare få dager til Augustgalleriet åpner hos Papir i Hjertet! Vi gir dere derfor 5 små utsnitt fra det dere kan finne der inne fra og med 1. August! Vi gleder oss som unger til å vise dere hva vi har laget og kost oss med nå i sommer! ☺

Håper dere får masse inspirasjon og scrappelyst fra galleriet vårt framover, produktene vi bruker finner dere i nettbutikken til Papir i Hjertet!

Ellers vil vi minne om ♥utfordringen vår, du lar vel ikke sjansen gå fra deg til å bli en av 4 heldige vinnere til en flott RAK??? Fristen for innlevering er 15. august, så det er rikelig med tid til å lage et bidrag eller flere! Vi i Hjertelaget er rause med kommentarer også - så dette er bare MORO!

Faste publiseringsdatoer i bloggen vår vil fra nå av være 1. 15. og 20. i hver måned, den 1. åpner månedsgalleriet, den 15. publiseres utfordringer og den 20. kommer en tutorial/artikkel. Utover det vil det bli lagt ut bl.a nyheter fra nettbutikken. Så all grunn til å følge med oss både i bloggen og i galleriet framover!

God kreativ sommer videre!

♥hilsen Hjertelaget

2 kommentarer:

Pips sa...

Iiih hvor ser det spændende ud hvad I har lavet... det glæder jeg mig til at se mere af.
Alt i alt lader det til at blive en rigtig spændende og inspirerende blog I laver her.
Tak for det store arbejde I lægger i det.
Kram fra det danske :) Pips/Dorthe

Linda sa...

Må si meg helt enig med Pips, dette så veldig spennede ut=)
Godt det ikke er så lenge til august.

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget