onsdag 1. september 2010

Hamblys mange muligheter og nytt galleri åpent

Når Hambly overlays var den store nyheten på markedet, var det et produkt alle måtte ha og alle måtte ha mye av det. Men etterhvert som tiden har gått har Hambly kanskje gått litt i glemmeboken. Jeg tok derfor frem igjen mine lekre Hambly overlays og lagde denne gangen et minialbum ut av dem.

Overlaysene er helt perfekt til dette formålet fordi de er lette å klippe i, de er holdbare selvom man blar mye i albumet og det gir en utrolig tøff effekt med albumsider som er delvis gjennomsiktige.

I denne artikkelen presenterer jeg mitt Hambly-album. På alle bildene av sidene har jeg lagt et hvitt ark bak for å få bedre bilder av selve siden. Dette er kun for presentasjonen sin skyld, for noe av poenget med dette albumet er jo at det skal være gjennomsiktig og vise litt av sidene bak.

Dette er forsiden av albumet. Sommerfuglen er klippet ut fra Hambly Wings Yellow overlay. Bokstavene jeg har brukt er fra Prima og American Crafts. Selve albumet er hullet og festet sammen med binding rings. I ringene har jeg knytt fast ulike typer bond og blonder.


Denne siden er laget med Hambly Overlay Houndstooth Teal Blue. Den er klippet litt taggete på siden for å gi litt annen form enn firkantet side.

Denne siden er laget av Hambly Overlay Hanging Heliconias Metallic Gold. Pilene er farget med Promarker i fargen Lipstick Red.

På denne siden har jeg brukt Hambly Overlay ATC Patchwork i fargen Lime Green. Ved den runde sirkelen, har jeg limt bildet bak overlayen for å få med effekten av sirkelen.

Jeg valgte å ha et vanlig bilde midt i albumet. Bildet er i seg selv veldig dekorativt, så jeg har ikke pyntet dette noe. Bokstavene jeg har brukt er Tiny Alphas fra Making Memories.

På denne siden har jeg brukt restene av Hambly Wings Yellow Overlay som jeg brukte på forsiden. Siden er klippet etter figurene på siden, slik at den ikke skulle være firkantet. Jeg har også klippet t noen sommerfugler, brettet dem litt midt på og limt oppå overlayen for å få litt mer 3D-effekt.

På denne siden har jeg brukt Hambly Vintage Circle Wallpaper i fargen oransje. Bildet er klippet ut i en sirkel og limt under arket. Oppå arket jeg klippet ut en sirkel i samme fasong og limt den fast med glue dots for å få mer effekt.

Jeg synes Hambly Heliconas Hanging Green var ypperlig til dette bildet. Som pynt har jeg her brukt pompom-bånd, samt utklipte skyer fra et mønsterark.

Jeg har på denne siden brukt samme ark som på siden over, men denne gangen i rosa. Hambly Hanging Heliconas Pink gav en fin kontrast til bildene mine. Bokstavene og tallet er fra Thickers fra American Crafts.

Jeg valgte å lage denne siden veldig enkel, da jeg synes bilde burde komme til sin rett. Bakgrunnen er Hambly Houndstooth Black og bokstavene er Thickers fra American Crafts.

Den aller siste lille siden, er igjen en sommerfugl fra arket jeg brukte som forside, Hambly Wings Yellow. På denne lille siden har jeg signert, slik at sommerfuglen er en liten "laget av"-tag.

Dette var altså mitt lille Hambly-album. Fordelen med disse albumene er at du kan lage dem i den fasongen du selv vil, så mange sider du ønsker og pynte dem mye eller lite alt ettersom hvor mye du vil at overlayen skal synes. Og det beste av alt: Papir i Hjertet har tilbud på alle Hambly overlays i sin nettbutikk.


I tillegg er september-galleriet nå åpnet og der ligger det mange andre eksempler på bruk av Hambly overlay, så der er det masse inspirasjon å hente! Der finnes også fullstendig materialliste til alle sidene i mitt Hambly-album.


Er du fortsatt nysgjerrig på Hambly, vil ha tips eller kanskje se albumet presentert i virkeligheten? Ja, da har du muligheten til å få akkurat dette på messa i Skedsmohallen 4. og 5.september. For dit kommer Papir i hjertet, hele Hjertelaget og dette lille Hambly-albumet. Velkommen skal du være!

I tillegg skal du ikke se bort i fra at det kaskje dukker opp en konkurranse om litt heller....følg med!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Supert innlegg Kristin! Digger Hamblyalbumet ditt og gleder meg til å se det live!!! Jeg har forelsket meg igjen i Hambly den siste måneden jeg, så mange muligheter med dem altså!!!! ☺

LindaSS sa...

For et supert album... det der var en morsom ide.. og i alle fall for ei som aldri har hørt om Hambly

Anonym sa...

Flott innlegg Kristin! Det er kjempeflott det albumet, liker effekten av gjennomsiktige sider jeg også, og er veldig glad i Hambly selv, kan brukes til det meste! :)

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget