onsdag 22. desember 2010

Bittelille julaften

Vi går rett på sak!
Dagens gavekort går til
JULIA
Send oss adr din på på
Utifra forrige raks kommentarer kan det bekreftes at scrappedamer er familiekjære,og ikke minst matglade!
Så vil du bli med på morgendagens trekning av et gavekort i nettbutikken til Papir i hjertet,
kan du legge igjen en kommentar,og fortelle oss hva du spiser til julemiddag!
(Nutrilett teller ikke...)
Hjertelaget ønsker dere alle en riktig god bittelille julaften!

19 kommentarer:

toi9 sa...

Her i huset har vi pinnekjøtt.
Sper på med litt medisterkaker, sossiser og julepølse, for dem som ikke liker pinnekjøttet så godt.
Riskrem til dessert, når vi drikker kaffen......lenge etter middag :)

God jul :)

Jonna sa...

Her er det fast tradisjon med ribbe på julaften. Gleder meg!

Ingun sa...

Skal heim til mamma og pappa på julafta, der tenker eg det blir servert røykt pinnekjøtt og mammas deilige kolerabistappe. God jul.

Gunn-Hege sa...

Ingen jul uten ribbe og medisterpølser. Og så riskrem til dessert =0)
mmmmmmmm.............

Anonym sa...

Her spiser vi medisterkaker,ribbe og julepølser med masse godt tilbehør.Til dessert er det rikrem. Ønsker dere alle en god jul:) :)
Laila

Guri sa...

Her blir det pinnekjøtt til middag og riskrem til dessert.

Maria Therese sa...

På julaften er det pinnekjøtt med div tilbehør :)

Turid sa...

Her er det både pinnekjøtt og svineribbe. Full pakke med andre ord :)
Hilsen Turid :)

Bea sa...

Her hos oss spiser vi pinnekjøtt på julaften, og det er virkelig jul i huset når lukten sprer seg i timene før servering :o)

God jul!

Beate

Alhana sa...

Her i huset står det ribbe på menyen samt elgkjøttkaker og julepølse og masse godt tilbehør :)
God jul.

may-rita sa...

Her spiser vi ribbe med tilbehør,alt hjemmelaget.Riskrem med mandel og fin premie til finneren

Henrikke sa...

Ingenting sier mer jul på vestlandet en pinnekjøtt, rabbstappe, poteter og surkål! :) Til dessert får alle velge hver vår favroitt-ting, for det er tross alt jul bare en gang i året :)

Hanne sa...

Her i huset er det ribbe, medisterkaker og julepølse med multekrem til dessert - selvfølgelig er multene selvplukkede :)

Gunn`s Kort sa...

Her spiser vi ribbe,elgkjøttkaker,medisterkaker og julepølser på julaften. Is og småkaker til dessert noen timer senere:) Lille julaften samles familien til "mandel i grøten" :)
God Jul!

Vibeke sa...

Hjemem hos oss er det ribbe med tilbehør - og riskrem til dessert:)

Eva Helen sa...

Jeg spiser En ribbebit og en Potet uten noe tilbehør av verken av det ene eller andre på juleaften...Snufs.!.Men i romjula..Da blir det ribbemiddag da, med ALLT Tilbehør og riskrem til dessert hjemme hos meg selv ,NAM,hihi:-)

God Jul.
Klem Fra Eva Helen

bestevenn sa...

Julemiddag er kalkun. Sausen min er knallgod. Salat av sikori og appelsin i olje og eddik. Nam, nam. Har gledet meg helt siden ifjor, da var det ikke mer igjen da jeg satte meg, men så var vi vel omtrent 26 til bords. I år er vi bare 10, tror jeg da! God jul.

Meretekj sa...

Her hos oss har vi både ribbe og pinnekjøtt.
Heimelaga waldorfsalat og anna godt tilbhør.
Himmelsk lapskaus til dessert.

Julia sa...

Jippi!!
Jeg er heldig!

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget