mandag 14. januar 2008

Årets Scrappegalla 2007 - Scrapping.noScrapping.no ser tilbake på scrappeåret 2007, og har fått en jury til å nominere personer og butikker som har utmerket seg på forumet i året som har gått. De ønsker å dele ut "heder og ære" til vinnerene, i tilsammen 11 forskjellige kategorier.

Det er med stolthet og glede at vi finner både Papir i hjertet og Hjertelaget representert i kategoriene:

1. Papir i hjertet er nominert i kategorien "Årets norske scrappebutikk"
2.
Ane (Aniella) er nominert i kategorien "Årets idéskaper"
3. Mona
(zannazol) er nominert i kategorien "Årets kommentar"

Tittelen "Årets norske scrappebutikk" er enkel å forstå, den krever ikke yttligere forklaring vil jeg tro. Det er klart det er en ære for innehaver Mona, og jentene i butikken å være nominert til denne tittelen. Når de nå også leder avstemmingen, er det fullt fortjent!

Kategorien Ane er nominert i, "Årets idéskaper", defineres på følgende måte "en oppfinnsom person som gjerne har funnet ut nye måter å scrappe på i 2007". Sjekk Anes blogg, og hennes bidrag til DT galleriet, så ser du hvorfor. Ane, jeg tar av meg hatten for deg!

Mona leder avstemmingen i kategorien "Årets kommentar". Nominasjonen er er basert på alt hun har skrevet og kommentert på forumet i året som har gått. Hun skriver strålende i sin dagbok og engasjerer mange med sine tanker om det å være et skapende menneske. Om livet.

Klikk her for å gå rett til gallaen. Er du ikke medlem av Scrapping.no, så må du melde deg inn først!

Lykke til jenter, og alle andre nominerte!!

Skrevet av Linda Salte.

Ingen kommentarer:

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget