mandag 21. april 2008

Få kontroll på alt stæsjet ditt!Har du noen gang opplevd kaos i scrappesakene dine? At du vet du har noe, som vil passe perfekt til akkurat den layouten du holder på med - men som du ikke finner i noen av de mange bergene av scrappesaker foran deg? Jeg har prøvd ulike former for oppbevaring, men felles for alle er at det ble kaos så fort jeg skulle scrappe utenfor scrapperommet. Du nikker? Da har du det akkurat slik jeg hadde det!


Jeg valgte å gjøre noe med det! Løsningen for meg ble en robust Crop In Style Sticker Binder med tilhørende lommer. Jeg tok et valg, sa farvel til et tårn av emballasje, og brukte en hel kveld på å organisere sakene på riktig plass. Det angrer jeg ikke et sekund på.
Det geniale med denne robuste ringpermen er størrelsen kombinert med de mange ulike lommene og romkombinasjonene som finnes. Jeg håndplukket ekstra lommer ut i fra hva slags tilbehør jeg ønsket å organisere. Lommene er i 12" x 12" størrelse, enten et stort, eller delt opp i mindre rom. For å få på plass det jeg ønsket trengte jeg god variasjon. I min Sticker Binder er det noen lommer med et rom, men flest oppdelt i to eller flere rom. De med to rom er perfekt til bl.a Thickers, alfabet klistermerker, epoxy stickers og andre halvstore saker som rub-ons og bling. De med flere rom er helt nødvendig for å organisere alt småtteriet, som paper clips, filt figurer, små clear elementer osv.

På innsiden av permen sitter det tre kraftige clear lommer med glidelås. Disse har jeg brukt til firkantede rubons bøker og alle mine forskjellige jorunaling cards og spots.Jeg har stort sett sortert etter størrelse og type. Dvs alle dekor rubons i samme størrelse har havnet i samme lomme, stickers, bling, paper clips, filt bånd, tickets, clear elementer, transparenter osv likeså. Nå er det en drøm å finne frem akkurat det jeg trenger!

Gjør noe med ditt rot du også. Du kommer til å elske det!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Linda, for en orden!!
Hvis jeg kjøper meg en psb, tar du turen for å hjelpe meg å sortere eller??

Lene S sa...

Wow....jeg tror jeg bare er nødt til å følge ditt eksempel!

Anita sa...

Det her så så enkelt og genialt ut at jeg tror jeg er nødt å skaffe meg en sånn!:)

Sonja sa...

Jeg skaffet meg en sånn etter å ha sett din (",) Har ikkje inredet den enno, men gleder meg til alt er på plass!!!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Rot i stæsjet? Skjønner ikke hva du prekær om jeg *rødme*

Etter å ha sett denne i bruk må jeg si at jeg seriøst vurderer å skaffe meg en (eller to) ;)

Anonym sa...

Takk for gode tips til korleis utnytte desse enda bedre!

Anonym sa...

Jeg elsker mine PSB'er! Skjønner ikke hvordan jeg klarte meg før jeg gikk til anskaffelse av de.

rødhette*

Hanna sa...

Den var kjempekul! Men, hvor mange lommer kan jeg regne med å få plass til? Litt usikker på hvor mange refill-pakker jeg skal kjøpe... Skjønner jo at det kommer ann på hvor full jeg stapper lommene, men sånn med bare thickers f.eks...

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget