onsdag 18. juni 2008

Kreativ helg for designerene



Helgen 13.-15.juni var det endelig klart for at designerene skulle møtes til en helt egen scrappehelg. Vi hadde gledet oss i lange tider og hadde selvsagt lagt en hel del planer i forkant. Og selvsagt var treffet lagt til Porsgrunn og selve butikken.

Fredagen startet med flyproblemer. Kjersti sitt fly var forsinket. Men man må vel bare regne med slike ting når man skal ha scrappetreff? Uforutsette ting skjer desverre når man minst ønsker det. Men hun ankom Porgrunn i god behold og i god tid før konserten med Katzenjammer som vi skulle gå på sammen. Konserten var en suksess på alle måter og fredagen var en ypperlig måte å bli ennå bedre kjent på også utenfor selve scrappingen.

Lørdagen tilbragte vi stort sett i butikken, vi måtte jo scrappe litt når vi først hadde vår egen kreative helg. Med kaos på scrappebordene, kreative teknikker, smarte ideer, god tilgang på de scrappesakene vi trengte og ikke minst scrappeglade designere, ble det totalt produsert en del utover dagen. Et par runder med Round Robin rakk vi også. Først ved 2-3-tiden var alle såpass slitne, at det var på tide å gi seg for dagen.

Søndag var det på'n igjen, med kreativ scrapping, skravling og deling av gode ideer. Utpå dagen var det på tide å ta forvel og takke hverandre for en kjempekoselig og ikke minst kreativ helg. Det er flere av oss som er enige i at det er lenge siden vi har ledd så mye.

Desverre hadde ikke Kristina og Silvia anledning til å være med denne gangen. Men det vil garantert bli flere helge-treff med designerene, og vi håper da at alle vil ha anledning til å delta. Og for de som er nysgjerrig på hva vi har produsert denne helgen... følg med i galleriet vårt.



Trine, Anette, Kjersti, Linda, Ane og Kristin.



Kjersti, Kristin og Trine.


Linda, Trine og Mona.



Ane og Anette.


1 kommentar:

mo9ca sa...

Åhh... sjekk den gjengen med god-jenter da!! En ordentlig herlig gjeng!
Ser ut som dere koste dere kjempemasse...

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget