onsdag 9. juli 2008

Man kan ikke annet enn å elske sheer-albumene fra Maya Road!
Har du oppdaget Maya Road sine lekre sheer-album? De er å få tak i i ulike varianter, både fasonger og farger. Papir i Hjertet har et variert utvalg av dem i sin nettbutikk. Albumene er kjempefine som små egne tema-album. Kanskje du vil lage et album fra en tur du har vært på, kanskje du vil lage et album bare om katten din eller kanskje du vil bruke dem som et utgangspunkt for et helt spesielt kort til f.eks et bryllup? Jeg valgte å bruke mitt album til å lage et varig minne fra stempel- og scrappemessen i april 2008.

Sheer er et spennende og morsom materiale å jobbe med. En fordel med sheer er at den ikke er fullt så gjennomsiktig som clear-produktene, men samtidig såpass gjennomsiktig at man får litt ekstra effekter ut av det. F.eks valgte jeg å lage forsiden så enkel som mulig, fordi side 1 i albumet synes gjennom forsiden når albumet er lukket.
En annen fordel med sheer-materialet er at det er sterkt og holdbart. Albumene fra Maya Road er laget i solid plast og de vil holde seg godt selvom de blir bladd mye i. Til og med ivrige barnehender vil kunne håndtere disse albumene uten at det er fare for at selve basis-sidene skal gå i stykker.

Når det gjelder dekorering er det bare fantasien som setter begrensningene. Kanskje vil man lage de i en clean and simple-stil, kanskje vil du pynte de ekstra mye eller kanskje vil du leke de med helt nye teknikker og stiler som du aldri har prøvd før? En fordel med slike album som dette, er at man lettere kan tørre å være litt mer dristig enn man er i sine vanlige album og i vanlige formater.


Alle gjennomsiktige produkter egner seg godt i disse albumene. Prima-tapene er perfekte til formålet, enten du bruker en stripe av dem som pynt eller kler hele siden med den. For å feste andre ting er alt du trenger et godt lim. Selv tyr jeg som alltid til Zip Dry Paper Glue.


Det hele og komplette albumet fra messa kan du se i Galleriet til Papir i Hjertet. Der finner du også komplett materialliste over det jeg har brukt i mitt album.

Kanskje du også prøver deg på Maya Road sine lekre sheer-album? Tro meg, du vil nok elske dem så fort du er i gang du også!2 kommentarer:

Anne Karin sa...

Utrolig fint album!!

Salte sa...

Rålekkert album!

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget