mandag 3. november 2008

Scrappehelg i butikken


I helgen var det vært en fantastisk scrappehelg i butikken, for store og små skjønninger (les: Maia og Jarle). Ania kom med fly fra Bergen tidlig på fredag, og hjalp jentene i butikken med forberedelser. Utover dagen kom flere, både fra fjern og nær, og vi samlet oss for å gjøre det vi kom for, fredag kveld: Scrappe & Skravle!


Vår kjære designer Hege hadde bursdag på torsdag, og Mona hadde kjøpt inn kake for anledningen. Marsipankake med 28 lys. Hege blåste ut alle, borsett fra ett :) Det var hyggelig gjensyn for mange som hadde truffet hverandre før, og gledesfulle øyeblikk for de som møtte hverandre for første gang. Det er ingen hemmelighet at store deler av fredagskvelden gikk med til skravling og shopping, selv om de ivrigste fikk scrappet en layout eller to.


Lørdag morgen samlet vi oss til frokost i butikken kl 09.00. Hilde hadde dekket på så flott til oss, med ferske rundstykker og massevis av godt pålegg. Nytraktet kaffe var det også. Litt senere på formiddagen hadde Ania Glimmer mist demo foran en stor gjeng med lærevillige jenter.


Første kurs denne helgen, ble holdt av undertegnende. Vi laget et personlig julekort. Tusen takk til alle som deltok på kurset, og for at dere gjorde debuten som kursholder helt spesiell. Tror ingen av dere så det, men det kom et par tårer da det hele var overstått. Gledestårer! Takk for alle tilbakemeldinger og tålmodigheten underveis.Under kurset gikk det i bretting, krølling, riving, stempling og distressing. Det var høy gesso faktor, samt bruk av kaffe, søm og glitterlim.Neste kurs ble holdt av Ania. Layout kurset hennes var utrolig populært. Deltakerene fikk utdelt rålekre Prima kit, og laget de lekreste layouter. Glimmer mist var på alles lepper. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Ania er en dreven og særs dyktig kursholder, ingenting var overlatt til tilfeldighetene.


To nydelige layouts hver var resultatet deltakerene satt igjen med, etter tre timer med lag-på-lag, clustering, Glimmer mist, blomster, overlays osv.


Både Prima og Papir i hjertet hadde sponset premier som ble trukket underveis, til stor glede blant alle delakerene.


Etter layout kurset til Ania, og litt mat, var det igjen klart for scrappetreff. Flere hadde tatt turen denne kvelden. Vi spillte bingo, med mange rare vinnerkombinasjoner. Mona trakk preimer når hun fikk lyst til det, og vi hadde to scraplift konkurranser. Lørdag kveld ble fort natt til søndag, før vi låste oss ut av butikken.

Søndag startet med frokost i butikken kl 10.00, dog ikke like delikat og nydelig som dagen før, da det var undertegnede som hadde påtatt seg ansvaret. På formiddagen holdt Ania sitt andre kurs, denne gangen minialbum, for en gjeng konsentrerte elever. For noen flotte kit Ania hadde med seg. Resultatene ble også denne gangen utrolig bra.

Hjertelig takk til alle deltakerne og til kursholder Ania, jentene i butikken, og Mona - som alle bidro til å gjøre denne helgen helt spesiell for oss alle.


Tusen takk for lån av bilder Yasmin, Lula og Ania!!!

3 kommentarer:

HegeAL sa...

Tusen takk for ei kjempehelg!!! Får ikke sagt det mange nok ganger!!!
Og for å ikke snakke om alle velvillige barnepiker ;-)

-klem Hege og Maia-

mo9ca sa...

Oioi.... Ser ut til at dere har hatt en fantastisk helg - alle som en!! Skulle ønske jeg hadde kunnet klone meg selv, for da hadde jeg vært der sammen med dere :)
En annen gang - definitivt - og det gleder jeg meg allerede til!!

*klem*

Yasmin sa...

Tusen takk for en fantastiks helg!! Storkoste meg! :D kommer gjerne på et nytt treff ved en senere anledning! :D

Takk for at du ordnet med overnatting til meg mona! Jeg kunne ikke sovet bedre! :)

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget