mandag 10. november 2008

Unn deg selv årets julekalender!Det nærmer seg adventstid med stormskritt, og du er kanskje allerede i gang med å lage julekort, adventskalender til barna og handle inn julegaver m.m. Hva med å unne deg selv noe? Papir i hjertet sin julekalender er en suveren gave til deg selv, eller fra mannen og barna.Kalenderen inneholder 24 pakker, delikat innpakket i populære gråpapirposer, nummerert fra 1 - 24. Vi tok godt i da vi satte antallet for årets julekalender, og vi har solgt massevis. Det er fortsatt noen få kalendre igjen for dere som ikke har fått bestillt.


Innholdet er storselgere og ferske nyheter, i god variasjon, fra store og kjente scrappe produsenter. Vi kan blant annet nevne Prima Marketing, Maya Road, Melissa Frances, Kaisercraft, Jenni Bowlin, American Crafts, Tattered Angels, Heidi Swapp, Making Memories, Queen & Co osv osv.

Det blir både store og små overraskelser, hver eneste dag, fra 1.desember og frem til jul. Vi sender ut kalenderen slik at du har den i hus før 1.desember.

Hva venter du på?

Mer informasjon om kalenderen og mulighet for å bestille kalenderen i nettbutikken.

1 kommentar:

aase sa...

Gleder meg sinnsykt til 1. desember gitt!!!!!!!!!

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget