tirsdag 11. november 2008

Vi scrapper er spesielt for oss denne gangen


Vi Scrappers julenummer er nå i salg, og for oss er det litt ekstra spesielt denne gangen.


Vi er veldig stolte av at Vi Scrapper denne gangen presenterer et blad hvor butikken vår har fått så utrolig hyggelig omtale, en av designerene er presentert og ikke minst har hele Hjertelaget bidratt med julerelaterte produkter.

På sidene 10 og 11 kan man lese en flott artikkel om oss, med Monas reflekterte tanker om butikken, meningen med den og sine fremtidsmål. Er du nysgjerrig på hvordan det hele startet? Svaret finner du i Vi Scrapper.

Hele Hjertelaget har denne gangen bidratt med ulike julerelaterte produkter. Vi håper våre bidrag kan være med på å skape inspirasjon og nye ideer. Våre bidrag inneholder også grundige materiallister, slik at du lett kan se hvilke produkter vi har brukt på de ulike bidragene.

Vi er også stolte over at en av våre kjære designere, Ane Kielland, blir presentert som scrapper og stor inspirasjonskilde.

En liten smakebit fra bladet vil vi gjerne dele med dere. Vi håper videre at Hjertelagets bidrag og hele Vi Scrappers julenummer kan være med å inspirere og bidra til hyggelig julestemning i ukene frem mot 24.desember.

Vi Scrapper får du selvsagt kjøpt i både nettbutikken og fysiske butikk.Bildene er gjengitt med tillatelse fra redaksjonen i Vi Scrapper.

Ingen kommentarer:

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget