torsdag 16. juli 2009

Hambly gir en følelse av sommer


Det er ingen tvil om at Hambly er et av de produktene som er skreddersydd for å gi ditt scrappeprosjekt en følelse av sommer. Med sine mange lekre farger og ikke minst ulike design, finnes det en Hambly overlay som passer til det aller meste. Faktisk det som ikke er sommer-relatert også.

I juli har Hjertelaget blitt utfordret i å lage noe med kreativ bruk av Hambly. I tillegg skulle bidraget inneholde flere elementer som gir følelsen av sommer, for eksempel sommerfugler, blomster og liknende. Og vi har alle kost oss med denne utfordringen, for det å bruke Hambly gir virkelig en ekstra følelse av sommer.

Her er det brukt to ulike farger fra samme type overlay, All Mixed Up. Disse overlayene gir en røff effekt, og fargene understreker følelsen av sommer.


På denne LO'en er samme overlay, All Mixed Up, brukt. Her er det valgt å bruke de mer elegante elementene på overlayen.


Her er det brukt lekre sommerfugler fra Hambly, Wings. Disse finnes i flere lekre farger. Her er de lagt oppå hverandre for å få en ekstra effekt.


Det finnes ennå mer inspirasjon for både Hambly og sommer-kreasjoner i galleriet for Hambly Clear. Ta en titt og kanskje du for en ekstra følelse av sommer du også? Det fikk iallfall vi i Hjertelaget av denne herlige utfordringen.

Ønsker du ennå mer inspirasjon? Ta gjerne en titt i juli-galleriet også.

2 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Flotte og herlige sommersider. Enig i at Hambly har mye flott og i spreke farger. Takk for inspirasjon.

Liten scrapper sa...

Hei! Utrolig nydelige LO'er og kort! Jeg har en liten ting til hele hjertelaget i bloggen min ; )

Hilsen Merethe

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget