lørdag 6. mars 2010

Kakestykkekort

Er du usikker på hva slags bursdagkort du vil lage, eller mangler du en innpakning til en liten gave du vil gi bort? Da er kanskje et kakestykkekort tingen å satse på. Kortet er enkelt å lage og krever ikke så mye dekorering.

Dette kakestykket er 8 cm langt og 4 cm høyt. Det er tegnet av og klippet ut etter malen nedenfor. Det er brettet sammen og kantene er farget med Cat's Eye stempelpute. Deretter er litt Crackle Paint påført. Blomstene er fra Petaloo og bradsen i midten er en av mine favoritter.


For å få det hele til å se ut som et kakestykke, har jeg brukt Snow Writer for å lage "glasur" på toppen. Uten å ha testet det, vil jeg anta at Liquid Pearls også kan brukes. Eventuelt kan man bruke halvperler også.


På siden valgte jeg å lime på små bokstavstickers, samt chipboard farget med Glimmer Mist i fargen Coffee Shop. Blomstene brukt her er fra Prima. Et lite tips for å få klistremerker til å sitte bedre fast, er å ha en tynn hinne med Multi-Medium over. Dette forsegler det hele og gjør at ikke klistremerkene faller sitter ennå bedre.


Baksiden av dette kortet er til å åpne. Dersom man vil putte noe inni kortet er det altså mulighet for det.  Dersom man ikke har det behovet, kan man bare lime den sammen.


Kortet kan fint romme et lite smykke eller liknende.Her er malen på kortet.  Dersom man printer ut malen som den er, blir kortet i den størrelsen jeg har laget. Kortet kan selvsagt forstørres dersom det er ønskelig. Og dersom du vil gjøre en annen vri, kan du også lage om dette til et ostekort.

Fullstendig materialliste for mitt kakestykkekort finnes i galleriet til Papir i Hjertet. Der ligger også en annen versjon av dette kortet.

Ingen kommentarer:

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget