fredag 22. juni 2012

Dylusions ink spray på vei inn

De utrolig spenstige blekkprayene fra Dylusions er på vei inn i Papir i hjertets nettbutikk. Og la meg fortelle dere; Det blir ikke kjedelig med Dylusions på scrappebordet. Her snakker vi farger med stor F.

Sterke, strålende farger. Bakgrunnen er farget med fargene Lemon zest og Fresh Lime.
Dylusion ink sprayene finnes i 12 lekre farger, alle strålende og sterke. De er perfekte til bruk for å skape bakgrunner på alt fra LO`er til kort og art journalsider, men også for å sette farge på detaljer på prosjekter. Nedenfor er et eksempel der jeg har farget hvite sommerfugler med Dylusion Spray.

Sommerfuglene på denne art journal-siden er farget med dylusion spray i fargene Crushed grape og squeezed orange. Bakgrunnen er sprayet med fargene Fresh Lime og Cut Grass. 
Det fine med sprayene er at en kan bruke dem på så mange måter. En kan farge pynt og bakgrunner med dem. Spraye på masker og stensiler for å skape mønster eller la fargene renne omkring på sidene, blande dem sammen og skape en marmorert effekt slik som på art journal siden nedenfor.

Her har jeg brukt fargene Squeezed orange, Lemon Zest og Crushed Grape for å lage den marmorerte bakgrunnen. For å lage sterke detaljer har jeg brukt fargen Black Marble.
Dylusion ink sprayene er selvsagt syrefrie og kan i tillegg til eksemplene ovenfor brukes på tre, lerret, ull og leire samt alle andre porøse overflater.

Postbox Red, Bubblegum Pink, Crushed Grape og Pure Sunshine. 

Kan man bli annet enn glad av slike farger? Hvis du ikke har prøvd dem før. Her er sjansen. Følg med hos Papir i Hjertet.

Ingen kommentarer:

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget