mandag 11. februar 2008

Mona og jeg fikk en brå start på dagen, da Therese kom inn fra sin lille hybel og fortalte at klokken var 0800. Hverken Mona eller jeg hadde satt klokken på vekking. Vi spratt opp fra våre King Size senger, og var nede til frokost 20 min senere - ganske effekive med andre ord. Frokosten smakte betraktlig bedre i dag, skinke og ost er helt klart å foretrekke fremfor søte bakevarer.

Vi stod relativt langt fremme i køen på Convention Centeret da de åpnet dørene. Therese og Mona var faktisk første kunde på Advantus Corp sin stand (Tim Holtz, AMM, Heidi Swapp og Cropper Hopper). Heidi Swapp kunne fortelle at hun savner Kina, etter noen dager hjemme i USA. Hun sa også at hun aldri har vært i Norge, men at hun kunne tenke seg å komme hit. Utrolig hyggelig dame forresten.Undertegnende løp, ja jeg løp, til Basic Grey sin stand, for å få kølapp. Jeg var ikke den eneste som løp i det ærend - og jeg var definitivt heller ikke først - for det kom damer fra alle kanter *ler*. Mannen som stod og delte ut kølapper kom med følgende kommentar "You ladies are crazy". Det er ganske dekkende for hvordan jeg selv oppfattet situasjonen. *ler* Vi fikk laget et kort på standen til Heidi Swapp - som den eneste "make'n take" vi rakk innom i dag. Men det blir flere!

border="0" />Ruten fortsatte innom American Crafts, Maya Road, Hambly, Prima.. osv osv. Apropos Prima - Mona gjorde en gigantisk bestilling hos de. Og avsluttniningsvis fikk hun et skrapelodd som kunne gi henne 5, 10 eller 15% rabatt på hele ordren. Mona skrapte frem 15% på første forsøk, og dealen var slik at hun måtte skrape frem 15% en gang til. Det gikk heller dårlig. Og selvfølgelig var det slik at den hun tenkte hun skulle ta, inneholdt det magiske 15%.


border="0" />


Mange spennende nyheter på vei fra veldig mange produsenter. Det går i clear, share, vintage, grunge, you-name-it.. Overalt, hvor enn du går, er det profesjonelle selgere. Amerikanerne kan virkelig kunsten å varte opp kunden. Cameron hos AC f.eks han var utrolig skjønn, hyggelig, veloppdragen, overbevisende og ikke minst hjelpsom. Hele kjøpeprosessen blir en god opplevelse - og man bestiller litt mer enn man hadde tenkt *ler*


Kl 1500 var vi på plass på kurs igjen. Denne gangen "Little Dares" med Kristina Contes og Nisa Fiin. En ivrig dame ved navn Ginger reklamerte villig for noen nye hotte nettsteder, men ingen av oss fikk med oss url'ene, til tross for at de ble annonsert en rekke ganger. Selve kurset startet med en 5-10 min innføring i tanken bak "Little Dares", og hvordan jentene selv utfordret hverandre. Vi fikk hvert vårt eks. av boken deres "We dare you" til inspirasjon (juuhuu - dagens høydepunkt!) og en pakke med div ark, rubons, klistemerker o.l for å scrappe vårt medbrakte barndomsbilde. Selv hadde jeg to bilder som overhode ikke matchet med fargene på arkene vi fikk utdelt. Mona og Therese scrappet og koste seg. Kristina og Niisa lo og vitset, og så ut til å ha det hyggelig. De viste også frem noen Lo'er de hadde scrappet med det utdelte materialet.
Etter kurset gikk vi igjen ned i messe lokalet, for å snuse videre. Vi ga oss ikke før de skrudde av lyset - da var klokken 17.30 og vi fant omsider veien ut. Her er mørkt ute her allerede ved 17-18 tiden. Litt rart for oss at det er mørkt så tidlig, når det er "sommer og sol".
Vi brukte litt tid på hotellet til å oppsummere dagen, og legge noen planer for morgendagen. Så tok vi en taxi til kjøpesenteret "The Block", fikk i oss litt kinamat, og kjøpte kinobilletter til AMC Theater's "I am legend".... til min store fortvilelse *ler* Vi var 8 stk i salen, og jeg holdt på å sovne flere ganger.. *ler*
På vei ut fra kinoen ser vi "Anaheim police" pågripe noen gangstere på parkeringsplassen, i det vi forgjeves prøver å ringe etter en taxi. Damen på taxi sentralbordet spør meg hvor vi skal hentes - og jeg svarer "ved AMC Theater's i Anaheim" - og damen sier "Det finnes ikke AMC theater's i Anaheim!!!" - javel er det liksom en intuisjon da eller tenker jeg!??? Vi har da vitterlig vært på kino alle tre - og det står et svært skilt på taket av bygningen med skriften AMC... Så jeg sier høflig at det ligger AMC på kjøpesenteret The Block i Anaheim - og tror du ikke damen svarer "Jeg skal sjekke om det er noe kjøpesenter i Anaheim som heter "THe Block" for jeg tror ikke på deg" - *Dån* I det øyeblikket kommer det en Private Security kjørende forbi oss, og mannen stopper høflig, lurer på om han kan gjøre noe for oss. Vel, vi er jo totalt lost, for damen på telefonen kan ikke hjelpe oss, så vi hopper inn. Han kjører oss til andre siden av "The Block" - og ringer etter taxi. Vi holdt på å få latterkrampe alle tre av hele situasjonen.. Det hører med til historien at vi ble plukket opp av en "Yellow Cab" noen minutter senere, av en hyggelig svensk-amerikaner.
Det siste som skjer nå før lyset slukkes her, er at denne bloggposten blir publisert. Mona og Therese er allerede i drømmeland!

Enjoy! Stay tuned... det kommer mer!

Skrevet av Linda

7 kommentarer:

mi@ sa...

WOW! Så mange fine bilder! Og moro å se dere sammen med så mange kjente fjes.
Godt at dere fikk dere en bedre frokost *lol*. Ha en fin dag når dere våkner til liv igjen ;-)

ania sa...

Hihi..herlig med fyldig rapport med masse bilder! Stå på! :D

Trine Blix sa...

Kan tenke meg at dere er fulle av inntrykk!
Gleder meg til å lese om og se bilder fra resten av "bonanzaen" - og ikke minst høre når dere kommer hjem!

Virgo1971 sa...

Utrolig gøy å lese om opplevelsene deres!!!
Hallo, hun Taxi sentral dama hørtes jo rimelig håpløs ut! *ler*
Og de bildene da!!!!
Får jo bare lyst til å være på CHA selv... *drømme*
Kos dere videre!!!

Sonja sa...

Der var mye flotte bilder og hyggelig raport! Kos dere videre (",)

Eliza sa...

For en opplevelsesrik dag dere hadde idag! Spennende å følge med! Maria og jeg må seff diskutere alle hendelser hver dag. Vi er glade for at vi får lese og på den måten "delta" litt sammen med dere!!!

Dag sa...

Ser at dere har det supert og koser dere. Kjempemorsomt! Synne ønsker seg veldig rettetang, kanskje dere finner det der borte?
Alt vel her hjemme! klems til alle tre.
Dag

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget