søndag 10. februar 2008

How cool is that?

Dagen i dag startet med en forferdelig frokost, til lyden av en utløst brannalarm på hotellet. Skikkelig bra start. Og som ikke det var nok, vi trodde liksom kontitental frokost iallefall inneholdt basis pålegg som skinke og ost - men altså - det er ikke tilfelle her. Det var smultringer, donuts med eller uten sjokolade trekk, winerbrød og andre kaker. Litt loff og syltetøy for de som ønsket hakket magrere frokost. Men juicen var sunn og god da i det minste! I ettermidag har Mona tatt saken i egne hender, og handlet inn nettopp skinke og ost, med tanke på morgedagen.Vi gikk bort til Convention Centeret i 10 tiden, for å registrere oss før kursene startet. Hadde beregnet godt tid i tilfelle det var kø eller kaos, eller begge deler, på stedet - men det var veldig enkelt å finne frem, og registreringen gikk knirkefritt.Med så god tid som vi hadde, benyttet vi muligheten til å planlegge morgendagen. Kikket over kartet og utstiller listen, og satt opp noen prioriteringer - og håper av den grunn er vi ikke er er så forvirret i morgen når dørene åpner.Tilbake til kursene, vi deltok på hvert vårt. Therese var på et kurs som hadde passet bedre for barn i barnehage (noe utstyret bekreftet), Mona på 'Hinged frame' og jeg var så heldig å få plass på 'Distress a Palooza' med selveste Tim Holtz. Morsomme utfordringer og teknikker med både gamle og nye produkter.Etter kursene dro vi til Target kjøpesenter. Mona kommenterte de enorme handlevognene med stor entusiasme. Vi shoppet, alt mellom himmel og jord, i noen timer. Tok oss såvidt tid til litt mat, hvis det kan kalles mat, det var knapp annet en potetchips og boller, å få tak.


Så var det tilbake til kurs på Convention Centeret igjen. Mona og Therese deltok på seminar, og undertegnede på et innføringskurs i Digi Scrap med jentene i 'Design Originals'.Etter kurset tok vi turen bort til Downtown Disney, fikk oss litt mat, og shoppet ennå litt mer.

I morgen er første messe dag. Planene er klare, så nå gjelder det bare å få seg noen timers søvn og være klar med joggeskoene i morgen tidlig.

Let the party begin! How cool is that?

Skrevet av Linda Salte.

9 kommentarer:

Kristin sa...

Guri, for en opplevelse! Kos dere masse!

Sonja sa...

For noen fine dager dere har (",)!

Ann Hedvig sa...

Herlig, må le når jeg leser kommentaren deres til frokosten. Men det er dessverre slik det er i USA, tror ikke jeg noen gang har sett servert annet en Donuts og Danish til frokost på noe hotell, eller andre steder. :o) Da må dere i tilfelle gå ut å spise, de fleste restauranter har åpent til frokost.

Kos dere masse, høres skikkelig artig ut!

PS Husk dere skal ha plass i koffertene hjem til alt dere kjøper også *lol*

mo9ca sa...

Oh my goooood that is soooo cooool *ler*
Høres ut som om dere har en fantastisk opplevelse der borte med mat og kurs og shopping og alt sammen.
Gleder meg til å høre om messa da, og se all den snacksen dere får satt øynene (og kamera) på... Sikkert en hel del lekkerbiskener tenker jeg!!
Dere får fortsette å kose dere og oppleve masse gøy da! Sikkert en kjempeopplevelse!!

Hilde sa...

Høres ut som om dere har hatt en minnerik dag!!

Gleder meg til fortsettelsen!!

Fatima sa...

Så gøy å følge turen deres. Godt å ha noen over dammen når man har søvnløse netter......

Virgo1971 sa...

Herlig jenter!!!
Donuts til frokost... Hm, nei takk ;)
Kurs med Tim, ja takk!
Shoppe , ja takk!
CHA : JA TAKK hehe

Høres ut som dere har det bra "over there" :)
Klem

Trine Blix sa...

Åååhh......jeg finnes ikke sjalu.....

mi@ sa...

Flotte bilder dere har tatt! Skal si du, Linda står i stil med Tim :lol:
Og det senteret er jo "huge" da!

Ha en fortsatt fin fin dag *smile*

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget