onsdag 6. februar 2008

Vi scrapper er på plass, med bidrag fra HjertelagetNy utgave av det norske scrappebladet Vi Scrapper er på plass i butikken. Som alltid er innholdet godt variert også denne gangen, og det er nok av tips å hente med seg for både erfarne scrappere og de som er mer nybegynnere.3 av designere, Linda, Kjersti og Kristin, fra vårt eget Hjertelag har også med bidrag i dette bladet. Er du nysgjerrig på bidragene, anbefaler vi deg å anskaffe deg bladet. Du vil garantert ikke angre på kjøpet! I tillegg til våre egne LO'er, finnes også massevis av annen inspirasjon fra andre scrappere i Norges land.

Et av temaene for dette bladet er Valentine og kjærlighet. Trenger du inspirasjon til til hva du kan lage til din kjære, vil du finne mange tips i bladet.

Et annet tema er kjæledyrene våre. Kristin har skrevet en artikkel sammen med Linn (redaktør i bladet Vi Scrapper) omkring det å scrappe og fotografere våre firbente venner. Trenger du tips til temaer eller hvordan du kan ta bedre bilder, finner du en fyldig artikkel i bladet. Kjersti har også bidratt med en nydelig LO av sin egen søte kattepus.
Har du ikke skaffet deg bladet ennå? Du finner det i nettbutikken til Papir i hjertet: Vi Scrapper.

NB! Alle bilder er gjengitt etter tillatelse fra redaksjonen i Vi Scrapper.

Skrevet av Kristin.

Ingen kommentarer:

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget