lørdag 9. februar 2008

Destination: AnaheimEndelig på plass på hotellet i Anaheim - etter 25 timer på reisefot! Humøret har vært på topp hele veien, og det har vært en behagelig reise.Dagen startet med NSB for Therese og Mona, mens undertegnede kom med første fly fra Molde. Vi møttes i innsjekkingsskrangen på Gardermoen og fortsatte gjennom security. Fra Oslo fløy vi til Frankfurt, der vi på nytt måtte igjennom sikkerhetskontrollen. Mona ble stoppet *ler* De sjekket hennes laptop og kamera for eksplosiver. Mona kommenterte at hun håpte de scannet pc'n for virus også *ler* De fant ingenting - heldigvis *hehe* Etter et par timer i Frankfurt gikk turen videre til Los Angeles International Airport med United Airlines. Vi oppdaget til vår store glede de digre setene, med god plass til beina og skikkelig tv. Men gleden var kortvarig da det viste seg at dette var business class og first class. Når sant skal sies satt vi ikke så værst på economny plus. Det var god plass til bena - men ingen tv, trodde vi, så Mona konkluderte raskt med at det var siste gang hun fløy med det selskapet. Helt til Therese fant tv under stolsete - da var det ikke så værst likevel. Flyturen gikk med til soving, skravling, soving, soving, film og lesing.


Vi fikk mat nesten med en gang, men så gikk det 9 timer til neste måltid. Det resulterte i at Therese ble så kvalm at hun kastet opp.

Etter landing oppstod noen små skjema utfordringer da vi skulle inn i landet, men det ordnet seg raskt, og vi kom oss på en Shuttle til Anaheim. 17 varmegrader i Los Angeles da vi landet i 18 tiden.

Da vi sjekket inn på hotellet kunne hyggelige Oliver i resepsjonen fortelle oss at vi hadde fått oppgradert rommet vårt. Det digre rommet, med egen hybel til Therese *hehe* Soveplass til 8 personer, og to bad faktisk! Dette lover veldig bra.

Nå har vi vært ute og spist litt. Therse og Mona bestillte pannekaker, og de fikk de - fire kjempestore pannekaker, som minnet mer om sveler pga tykkelsen. Tror knapt de orket en hver..

Nå er det natt her. I morgen skal vi på CHA for å registrere oss og delta på noen kurs.

So long - to be continued tomorrow!

Skrevet av Linda Salte.

14 kommentarer:

Kristin sa...

Ha noen kjempefine dager, kos dere masse!

Ane sa...

Å så koselig å se dere!:)

Supert å høre om hvordan dere har det! Mange klemmer:)

Torojenta sa...

Så kult at dere blogger. ER faktiusk bittelitt misunnelig asså. Oppgradering av rommet høres jo supert ut. Venter spent på å se mer i bloggen.

Anonym sa...

Kos dere masse!! Er misunnelig på alt jeg, bortsett fra flyturen... ;)

Kirsten sa...

Så gøy å få "være med" på turen deres! Kos dere masse og blogg masse - det er så spennende å lese live!(Kirsten72)

Eliza sa...

Så godt å høre at dere har kommet til rette! Håper dere får masse opplevelser og at dere tar masse bilder så vi kan se hvordan det var!!!

Eliza sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jorunn sa...

Uff, stakkar Therese... *klem* Så lenge uten å få servert mat er jo uforsvarlig!! Men det høres jo ut som turen så langt, bortsett fra den lille episoden, har vært bra :) Fortsett og kos dere! :D

Sonja sa...

Venter spent på oppdateringer (",) Kos dere masse

ania sa...

Så gøy å lese om turen deres! Håper dere ikke glemmer å skrive under selve CHA og :) Høres ut som en koselig tur med koselige turvenner! :D

mi@ sa...

Så fint at turen gikk greit. Og høres ut som dere har fått det flotte rommet da!. Moro å lese om opplevelsene deres. Gleder meg til å høre om kursene dere er på :-)

Camilla sa...

Å høres kjempegøy ut, (minus reisen da:) Blir gøy å følge med bloggen deres fremover!!!

Hilde sa...

så herlig å høre nytt fra dere!!
Kos dere i dagene framover.
Klem fra Hilde

Virgo1971 sa...

Moro å "være med" på turen deres ja!!!

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget