torsdag 23. oktober 2008

Rapport fra Paper and CO Show (PACS), VersaillesTorsdag formiddag 9.oktober møttes vi på Gardermoen, Mona, Kjersti og undertegnende. Forventningsfulle, og klare for avreise til Paris. Torsdag ettermiddag tilbragte vi, i høstsolen, på en fortauskafé i Versailles. Perfekt start på en ukes ferie i Paris.


Fredag morgen var det registrering til PACS. Sammen med en hel delegasjon, over 30 jenter, fra Norge fikk vi utlevert kursoversikt og bok med alle trinn-for-trinn forklaringer. Vi hadde forberedt oss på en marathon helg, med fra 9 - 13 kurs på tre dager. Til tross for stramt skjema storkoste vi oss og tok i mot masse inspirasjon og inntrykk i løpet av disse dagene. Noen av kursene var nesten verdt turen i seg selv, andre fallt ikke helt i smak. Total intrykket er likevel veldig bra.


I løpet av helgen møtte vi ansiktene bak de franske produsentene Au delà des Cimes og Stuido2Mers, sistnevnte holdt også tre collage kurs som vi deltok på. Herlige Carolyn Peeler fra Melissa Frances holdt tre kurs, blant annet Mastering Vintage Shabby Style og Collage Basics. En annen utrolig nydelig og ikke minst dyktig kursholder var Rebecca Sower. Hennes tre mixed media kurs var noe for seg selv. Ancestry Art, Woman Album og Fabric Wrist cuff - vanvittig inspirerende og lærerikt.

Det ble også litt tid til scrapping og sosialt samvær fredag og lørdag kveld. Nordmennene gjorde omtrent rent bord ift konkurransene som ble holdt, og tok med mange av premiene hjem til Norge. Litt ekstra morsomt å være norsk i Frankrike akkurat da. Gratulerer så mye til Cecilie og Camilla som stakk av med de fleste premiene.


Søndag var siste dag med kurs. Denne dagen benyttet vi også til å være litt kulturelle, vi så det vakre Château de Versailles, før vi reiste inn til Paris for å være turister resten av turen.I løpet av dagene i Paris fikk vi med oss Eiffel tårnet, Montmarte, Sacre Coeur, Louvre, Latiner kvartalet, Notre Dame, Triumph buen, Champs Elysées og kjøpesenter giganten La Fayette.
Rimelig fornøyde gikk vi ombord i flyet på Charles De-Gualle flyplassen, for å reise hjem torsdag 16.oktober. Når sant skal sies; det var en helt fantastisk uke, spekket med opplevelser og severdigheter. MEN flyplassen i Paris var et heller trist kapittel.

6 kommentarer:

Ann Hedvig sa...

Så masse flotte bilder fra PACS, eia var vi der :o)

neeta sa...

Ser ut som dere har hatt en skikkelig gøyal tur! Bare pittelitt misunnelig, hehe:)

Monica sa...

Her var det masse flotte bilder, og det lyser igjennom på alle bildene at dere koser dere masse!!
*klem*

Camilla :-) sa...

Hei og takk for sist:-)
Så deilig å få noen dager i paris, ser ut som at dere koste dere :-)

Hilsen Camilla:-)

{ Kristina } sa...

Åå, misunnelig ja!! :D

Virgo sa...

ååå misunnelig...
Så ut som dere hadde det helt supert! :)

Ja, Charles De Gaulle (fransk er ikke mitt språk) er trist :(

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget