mandag 3. november 2008

Hjertelaget vokser!!


I løpet av den uken har Hjertelaget vokst og blitt større, og mer innholdsrikt! Det hele startet med at vår kjære Anette med tungt hjerte, valgte å stille plassen sin på Hjertelaget til disposisjon, fordi tiden hennes rett og slett ikke strakk til. Anette har vært med oss helt fra starten av.

Vi takker deg så mye Anette, for alt det herlige du har bidratt med av kreasjoner i den tiden du har vært en del av teamet, og fordi du har delt av deg selv på så mange områder. Samtidig ønsker vi deg lykke til videre i den nye og tidkrevende jobben som du trives så godt i. Håper å se ditt blide ansikt i butikken og på forum også i tiden fremover.

Anettes avgjørelse om å stille plassen sin til disposisjon åpnet for å ta inn nye designere til Hjertelaget.

Vi har i lang tid holdt øye med to talentfulle jenter, hver av de med sitt unike særpreg og lett gjenkjennelige uttrykk. Begge to er godt kjent innen scrappemiljøet og har slått hardt fra seg i konkurranser både i inn- og utland. Deres kvaliteter både som scrappere, og som mennesker utfyller og bekrefter Hjertelaget. Det er en utrolig glede for oss å få med to så dyktige og ikke minst lidenskaplige jenter. Hjertelaget vokser med disse jentene, både i antall, kvalitet og verdi.


Det er med enorm stolthet vi annonserer, og ønsker velkommen våre nye designereLes hva jentene skriver om seg selv ved å klikke på navnene deres. Det er også verdt å ta en tur innom November galleriet, hvor de to sammen med resten av Hjertelaget, har lastet opp, og fortsetter å laste opp lekre layouter denne månden.


6 kommentarer:

mo9ca sa...

Gratulerer så masse med to nye og talentfulle scrappere!!

-og gratulerer til de to som har blitt tatt inn i hjertevarmen!!

*klem*

Hildegunn sa...

Gratulerer så mye til dere med to nye fantastiske scrappere på laget !

Kristin sa...

Gratulerer til Hjertelaget og ikke minst GRATULERER Hege og Carrin!

nabon sa...

Gratulerer Hege og Carrin!!!

Flotte jenter som inspirerer oss alle!!!

nabon sa...

Ja og selvsagt gratulasjoner til Hjertelaget som har fått så flotte jenter med på laget!!

Trine {Triurine} sa...

Gratulerer begge to! blitt et stort og flott DT her!

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget