tirsdag 9. februar 2010

{Vente}

Nå nærmer det seg midten av februar og kulda vil nok ikke slippe taket helt ennå;) Jeg er opptatt av å lage stemning rundt meg, særlig i vinterhalvåret. Det er lange, mørke måneder, som skal fylles med mye. Lys...masse lys! Krøll dere opp i godstolen, tenn mange levende lys rundt dere og nyt det å bare være. Men ikke glem å scrappe innimellom da *lol*

Jeg har laget en vinterside til galleriet. Den heter {Vente}. Det er julaften og gutten min venter...så vi må leke litt for å korte ned ventetiden. Natt til julaften snødde det i bøtter og spann. Jeg valgte å bruke sort bazzill som bakgrunn, for å skape en sterk kontrast. Deretter ville jeg ta igjen fargene på bildet, med tilsvarende farger på arkene. Han har en rosa glød i kinnene side pga kulda. Derfor valgte jeg å bruke et rosa ark fra Basic grey, for å fremheve kinnene hans. Jeg legger dette arket bakerst, slik at det skal bli et mellomrom og skape litt distanse. Siden det er et svakt blått preg på bildet, så valgte jeg dette nydelige arket fra Jillibean soup, i lyseblått.



Jeg har brukt denne anvendelige overlayen fra Hamly. Den kan brukes til alt og finnes i alle farger! Skap det lille ekstra og stift det gjerne fast, for en røff finish.







1 kommentar:

Wenche sa...

Nydelig LO og HERLIG bilde.

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget