lørdag 24. april 2010

Lekre papirer fra Heartfelt Design

I går fikk jeg de splitter nye papirene fra Heartfelt Design i posten, og du og du som jeg gledet meg til å teste dem ut!  Papirene er virkelig lekre og mange av dem er i en dus vintage-stil.  Allikevel er noen av arkene litt mer fargesterke og vil også passe de som liker andre stiler.

Jeg har i dag laget et baby-jentekort med et av de nye arkene, Pink Angel. Arkene er i en lekker dus rosa farge og var ypperlig til dette formålet.  Arket er like fint å bruke helt, som å dele det opp og bruke det på kort.

Blomstene jeg har brukt er fra Prima, av typen Painterly Hydrangeas. Jeg har også pyntet med perlehjerter, pebbles, små roser, fjær og chipboard farget med alkoholblekk.

Stemplet jeg har brukt er fra Heartfelt Design.  Bak bildet har jeg brukt vintage bokside.

Jeg har også brukt speil-pynt fra Heidi Swapp. Den store rosen på bildet er fra Prima, og det er den lyseste lilla-fargen.  Plasten med tekst på under bildet, er emballasje fra Prima-blomster.

Bildet er printet ut på Bazzill papir.

Fulølstendig materialliste for kortet finnes i galleriet til Papir i Hjertet. Forøvrig har Hjertelaget denne gangen et eget galleri hvor det legges bidrag med papirer fra Heartfelt Design.  Ta en titt og la deg inspirere!

Ingen kommentarer:

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget