søndag 2. mai 2010

Vakre papirer fra Heartfelt Design

Det er ingen tvil om at Heartfelt Design er min nye favoritt. Og en skikkelig bonus er det at både papirer og stempler harmonerer så godt sammen.  Jeg fikk derfor lyst til å lage et kort hvor jeg kunne kombinere begge deler.

Sirkelen på bildet er et glassunderlag i kork-materiale.  Dette har jeg malt med Gesso, svertet med Cat's Eye-stempelpute i fargen Chestnut Roan, stemplet med vintage-stempel fra Crafty Induviduals og deretter stemplet med unik-teksten fra Heartfelt Design.  De små sommerfuglene er stanset ut med Martha Stewart sin sommerfugl border-punch.  De er brettet litt opp på hver side og limt fast på midten.

Englene er klippet ut fra Heartfelt Design-arket Friends are Angels. Det er det samme arket jeg har brukt som bakgrunn for kortet mitt. Englene er svertet litt rundt kanten før det er limt fast på kork-underlaget.

Blomstene jeg har pyntet med er fra Prima og er av typen Painterly Hydrangeas. I midten har jeg plassert rosa halvperler.

Langs kantene på kortet har jeg embosset med UTEE Gold.  Dette gir en fin og røff effekt. Alle kantene på arkene er svertet med stempelpute.

Nå håper jeg du har latt deg inspirere av både papir og stempel fra Heartfelt Design.  Vil du ha mere inspirasjon?  Papir i Hjertet har en egen kategori for kreativiteter laget med papirer fra Heartfelt Design og en egen for det som er laget med stempler fra Heartfelt Design. Du finner fullstendig materialliste for mitt kort i galleriet.

Ingen kommentarer:

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget