mandag 21. mars 2011

Carina utfordrer: Scrappestilen Freestyle


Scrappestilen Freestyle

Dette er en stil jeg liker fordi den har ingen grenser. Med denne stilen har du lov å ta frem barnet i deg selv og leke.

Kanskje du som tenåring hadde en skoledagbok hvor du skrev masse ting overalt , som noen små tegninger, hjerter og drodling her og der. Det er det som er freestyle.

Det er en leken stil hvor du bruker mye håndskrift, tegner litt og har sterke farger og kontraster.

I stedet for en perfekt ramme rundt bildet som kanskje er kuttet ut eller ferdigkjøpt, så kan du tegne en selv og blir den litt skeiv, så er det bare sjarmen med det hele.

Overskriften kan gjerne være i ulike fonter og farger, det gjør det bare mer spennende og lekent.

Noe som også kjennetegner freestyle stilen er å bruke ting på layouten som kanskje ikke er beregnet direkte til scrapping men som gir den litt liv og gjør den spennende.

Kanskje du har et bilde du har veldig lyst å bruke, men så er bakgrunnen veldig rotete sånn at det er vanskelig å scrappe det. Da er freestyle en flott måte å få brukt akkurat det bildet ved å klippe ut personen på bildet og kanskje tegne din egen bakgrunn eller lage en fin ramme rundt.

Freestyle stilen er veldig åpen så her er det bare å sette seg ned med et blankt ark og fargestifter og la kreativiteten bare flyte.

Her har jeg scrappet freestyle i to litt forskjellige stiler. Den første er en LO med mye pynt og detaljer, den andre er mer Clean and simple versjon men med mye tegnede detaljer.


Så jeg utfordere herved hjertelaget til å la kreativiteten bobble over og scrappe en LO eller kort i freestyle stil.

Hvis du som leser også har lyst å prøve deg på freestyle sammen med oss så legg gjerne igjen en link ikommentarfeltet til din freestyle så trekker jeg en som får en liten RAK av meg.

Her kommer bilde av den flotte raken du kan vinne!

Ingen kommentarer:

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget