tirsdag 15. januar 2008

Dagens tips: Knappenåler kan være kjempefin pynt


Hvem har vel ikke knappenåler i ulike varianter liggende i bunnen av en skuff eller et syskrin? Har du noen gang tenkt på at nettopp knappenåler kan sette den ekstra perfekte finishen på en LO eller et kort?

Knappenåler (eller pins/trinkets som det også kalles) har alltid vært en type stæsj jeg har brukt mye av. Man finner de i mange forskjellige former og farger, og de er fine å pynte med som de er eller til å feste annen pynt med.

Under er noen eksempler på hvordan de kan brukes. De kan f.eks lett dyttes inn bak allerede festet pynt, de kan festes i bånd eller de kan festet til filtpynt.

Du får kjøpt ulike typer knappenåler hos hos Papir i hjertet:
Pins
Trinkets

Bruk fantasien, -se om knappenåler er en pynt du også vil like.

21.01.2008: Maya er trukket ut og får en pakke med pins i posten. Gratulerer!

Skrevet av Kristin Langnes.4 kommentarer:

Anonym sa...

Så stilig bruk av knappenålene!! Nå tror jeg nesten at keg ble lit hekta *hihi*. Må nok få snopa meg litt sånne for det ble skikkelig fint!!

Grattis med blog forresten - blir kjekt å følge med her inne :-)

Monica sa...

Knappenåler ja, utolig kule i bruk. Har jo selvfølgelig sett du har brukt sånne før, kjempefint!! :)

Anonym sa...

Du har helt rett, dette var lekkert.. Hva med alle perlene og sikkerhetsnålene vi har liggende etter at den farsotten var over ? Har du noen ideer til bruka av det?

Hilsen Monica Mørk

Kristin Langnes sa...

Tips til bruk av perler og sikkerhetsnåler noteres ned, jeg har noen på lur allerede. Skal se om jeg kommer opp med noen skikkelig tips.

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget