mandag 5. mai 2008

Lyst til å lage din egen folder?
Da må du sjekke ut 7 gypsies' geniale naked photo folders. Med de kan enkelt lage dine egne vakre covere for fotoer, cd'er og dvd'er. Disse er kjempefine som gaver med cd'er du har laget selv, med for eksempel bilder av barna dine til stolte besteforeldre. Eller yndlingsmusikken din til en venninne. Du kan og bruke de som holdere til kort du har laget, en samling bilder eller som gavekonvolutt for penger, smykker, gavekort og lignende. Coveret er i tykk kartong, og du pynter det som et hvilket som helst kort, eller annen forside. For å sette den siste lille finishen på coveret, fester du en dekorativ og selvklebende metall kantbord. Den er lett bøyelig og lett å klippe i, en fryd å jobbe med. Er det ikke stilig? Som en ekstra detalj kan du stemple for eksempel tab'en med en passende tekst. Noe å tenke på til konfirmanten? Dåpsbarnet? Jublianten eller til brudeparet? Kombinasjonen passer til enhver anledning, og mottakeren vil garantert legge merke til denne personlige gaven.


4 kommentarer:

LissM sa...

Ønske bare å si at dere har en fantastisk nettbutikk:)

Hulda sa...

Hei! Var ikke klar over at dere har blogg. Så bra! Har handla mye fine ark og tilbehør hos dere. :) Dere leverer utrolig fort, flotte greier! Se inn på bloggen min, der er noe jeg har kjøpt fra dere. :)

Supert det du har lagd her.

Anonym sa...

Kjempekjekk blogg her. Følger med jevnt og er stadig innom og sjekker for oppdateringer!

Caroline sa...

Jammen godt man bor i nærheten av denne butikken! Både billig og bra utvalg!! :) .. Denne nydelige ideen er en av mange jeg har snappet med meg fra bloggen og galleriet deres :) masse fint her!

Liten hilsen fra meg :)

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget