onsdag 25. august 2010

HVORDAN LAGE SPLATTER MED MIST?

Både Cathrine og Torunn på Hjertelaget bruker en del splatter, sprut og dråper med mist på sine LOer. Nå kommer de og resten av Hjertelaget til å demonstrere bl.a disse teknikkene på Stempelscrapmessa på Lillestrøm 4-5 september. De som kommer innom standen vår vil få masse inpirasjon til hvordan man kan bruke mist på forskjellige måter!

Men for dere som ikke skal dit gir vi her en kort innføring i hvordan du kan lage splatter/sprut/dråper med mist på dine prosjekter:

Slik gjør CATHRINE det:
Det er ikke noe hokus pokus inne i bildet! Jeg bruker enkelt og greit lokket til flasken. Sprayer en dusj mist i lokket, og "splatter" i vei der jeg vil ha det, men pass på, første splattet har lett for å bli litt for stort! Her må man bare prøve seg frem. Etter et par splatt, kan man riste litt hardere, og får litt mindre splatter. Man kan forsåvidt også blande mistfarger i lokket, men da vil man få litt større mengde i lokket og de første dråpene vil bli store.

Her er noen av LOene til Cathrine der hun har brukt denne teknikken:

(du finner LOene og materiallister i Augustgalleriet til Papir i Hjertet)Slik gjør TORUNN det:
Når jeg vil ha store dråper eller splatter med glimmer mist, skrur jeg korken av flasken og rister slangen under sprayhodet over arket. Dypper den ned igjen i flasken og drypper igjen. Noen ganger tar jeg tuppen av slangen ned i arket for å kontrollere hvor dråpen kommer. Rister/kaster du med slangen vil det bli splatter. Vil jeg ha store dråper eller søl/renner med mist bruker jeg en dråpeteller og drypper med den ned på arket.

Her er noen prosjekter der Torunn har brukt sin teknikk:
Denne ligger i Augustgalleriet til Papir i Hjertet)

Og her er en sneak peak på en LO som kommer i septembergalleriet.Som nevnt vil Hjertelaget og Papir i Hjertet være tilstede hele helga på Stempelscrap messa. Papir i Hjertet vil ha gode messetilbud og masse nyheter med seg i hallen og Hjertelaget kommer til å holde små demoer og vise hvordan vi bruker enkelte produkter som glimmer- og maya mist, promarkere og Hambly overlay.

Promarkere med Linda og Janne: kl. 11.00 begge dager
Moro med mist med Cathrine og Torunn: kl.12.00 begge dager
Bruk av Hambly overlay med Kristin: kl.13:00 begge dager

Kom å se oss i aksjon og få med noen tips og inspirasjon fra oss da vel!

Håper vi sees i Skedsmohallen!

1 kommentar:

Marianne/skorpionen sa...

Tusen takk for at dere deler! Skulle gjerne vært på messen og sett dette fysisk men må nøye meg med å se det her!

Ha en flott helg og en flott messehelg neste helg!

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget