fredag 15. februar 2008

Disneyland

Etter mange dager med to-do lister og prioriteringer satt vi oss et mål for dagen i dag: Slappe av i Disneyland. Vi kom oss tidlig avgårde og løste billett til Disneyland Theme Park. Det var kjølig og overskyet da vi kom, men været ble bedre utover dagen; solen tittet frem!







Jeg tør påstå at parken definitivt er like morsom for voksne som for barn. Spesielt for voksne som føler seg som barn. Det gjorde vi i dag - til det fulle. Vi har hatt det veldig gøy sammen. Stått i kø, kjøpt suvernirer, tatt masse bilder, vært på show, kjørt karuseller og berg-o-dalbaner, hilst på Langbein og vennene hans, spist god mat - i det hele tatt hatt en deilig dag.





Det ultimate høydepunktet var den flotte parademasjen i Main Streeth, rett før stengetid. Der kom den ene kjente Disney figuren etter den andre, dansende nedover gaten. Vi avsluttet kvelden i Downtown Disney med shopping, og en liten matbit. Etter 12 timer i Disneyland bestilte vi en dosje til hotellet. Vanvittig godt med en hel dag i frisk luft!




I morgen skal vi leie bil for å komme oss litt rundt og se litt mer av Southern California. Jeg skal kjøre, så det blir jo spennende! *ler*

May the force be with us!

Skrevet av Linda Salte.

4 kommentarer:

Kristin Langnes sa...

dette så utrolig kult ut altså, tviler ikke på at dere har og har hatt det kjempegøy!

mi@ sa...

Gleder meg til å se dere scrappe bilder fra turen ;-). Og dere kommer til å få en flott tur når dere våkner opp. Linda er jo den fødte sjåfør!! *mere bilder*

Kirsten sa...

Ser ut som dere koser dere "over there" håper dere får en koselig kjøretur og får opplevd masse!

Anette sa...

Det er så koselig å lese innleggene deres. Kos dere masse de siste dagene.
Kjør forsiktig i morgen.
*klem*

Bloggen drives av Papir i hjertet og butikkens designteam Hjertelaget